top of page

Vuodesta 2007 lähtien Koillis-Savon Koulutus Oy on tarjonnut asiakkailleen korkealaatuista koulutusta työturvallisuuden ja ensiavun alalla. Toiminnan sydämessä on Jani Huovinen, yli 22 vuoden kokemuksella pelastusalan tehtävissä toiminut ammattilainen, joka on viettänyt lähes 10 vuotta palomestarin ja paloesimiehen rooleissa. Janin laaja-alainen osaaminen sisältää myös 8 vuoden työskentelyn pelastusopistolla tuntiopettajana, sekä pelastajan, alipäällystön ja päällystön tutkinnot. Hänen erityisosaamisensa kattaa myös hätäensiapukurssinjohtajan pätevyyden.

 

Turvallisuusinsinööri Matti Karukannas, tunnettu pitkän linjan työturvallisuusalan kouluttajana, on myös osa Koillis-Savon Koulutuksen tiimiä. Matti vastaa muun muassa työturvallisuuskorttikoulutuksista ja toimii tulityökurssin johtajana.

Koillis-Savon Koulutuksen intohimo on ennaltaehkäistä onnettomuuksia ja vahinkoja. Tiimimme ammattilaiset tietävät, että pelastusalan tehtävissä onnettomuuspaikkojen todellisuus on lähempänä kuin arjessa, ja tämä kipinä ajaa meitä opastamaan ihmisiä turvallisuuden merkityksestä. Mottoa "vähemmän töitä tekemällä enemmän töitä" noudattaen, pyrimme tarjoamaan tehokkaita ja asiakaskeskeisiä kursseja.

 

Koulutuksiamme räätälöidään tarpeidesi mukaan, joten jos yritykselläsi on erityisiä turvallisuuden painopistealueita, voimme mukauttaa koulutuksen sopimaan täydellisesti sinun tarpeisiisi. Kerro toiveesi jo yhteydenoton yhteydessä, niin räätälöimme koulutuksen juuri sinulle. Älä epäröi soittaa – olemme täällä auttaaksemme!
 

Työturvallisuuskoulutus Kuopio

Ota yhteyttä/ Ilmoittaudu kurssille

Koulutus / Palvelu
 • Miten ilmoittaudun Koillis-Savon koulutuksen kursseille?
  Voit ilmoittautua kursseillemme verkkosivujemme kautta, puhelimitse tai sähköpostitse.
 • Tarjoatteko etäkursseja vai vain lähikoulutusta?
  Tarjoamme sekä etä- että lähikoulutusvaihtoehtoja. Kurssikohtaiset tiedot löydät verkkosivuiltamme, jossa ilmoitamme kunkin kurssin toteutustavan.
 • Miten voin peruuttaa kurssi-ilmoittautumiseni?
  Sinulla on oikeus peruuttaa ilmoittautumisesi 14 vrk sovitusta koulutuspäivästä. Mikäli asiakas peruu koulutuksen myöhemmin kuin ennen 14 vrk sovitusta koulutuspäivästä, voi palveluntuottaja laskuttaa kurssihinnan ilman muita kuluja.
 • Onko teillä mahdollisuus järjestää yrityskohtaisia koulutuksia?
  Kyllä, järjestämme mielellämme yrityskohtaisia koulutuksia. Ota yhteyttä, niin suunnittelemme yhdessä tarpeisiinne sopivan koulutuksen.
 • Miten saan todistuksen kurssin suorittamisesta?
  Saat todistuksen kurssin suorittamisesta sen päätyttyä. Todistus lähetetään sinulle sähköpostitse tai postitse kurssin jälkeen. PDF-todistuksesta veloitetaan 4€/kpl kertamaksu, ja muovikorttina toimitettavasta kurssitodistuksesta 8€/kpl.
 • Voinko suorittaa trukkikortin Koillis-Savon koulutuksen kautta?
  Kyllä, voit suorittaa trukkikorttikoulutuksen kauttamme. Lue lisää trukkokortista ammattipätevyyskurssi -sivulta tai ota yteyttä asiakaspalveluumme.
 • Miten maksan kurssin?
  Kurssimaksu suoritetaan yleensä laskulla, joka lähetetään sinulle sähköpostitse tai postitse kurssille ilmoittautumisen jälkeen. Tarkista maksutiedot kurssikohtaisista tiedoista.
 • Ovatko kurssien hinnat verottomia?
  Kyllä, kurssiemme ilmoitetut hinnat ovat verottomia ja niihin lisätään ALV 24%.
 • Mitä tulityökortti tarkoittaa ja miksi se on tarpeellinen?
  Tulityökortti on todistus siitä, että henkilö on saanut koulutuksen tulitöiden turvallisesta suorittamisesta. Se on usein vaatimus työpaikoilla, joilla tehdään tulitöitä, kuten hitsausta, kaasupolttoa tai -leikkausta.
 • Kuinka kauan tulityökortti on voimassa?
  Tulityökortti on yleensä voimassa viisi vuotta. Sen jälkeen tulityökortin haltijan on suoritettava uusi koulutus ja tentti tulityöturvallisuudesta.
 • Miten järjestän poistumisharjoituksen yritykselleni?
  Ota yhteyttä Koillis-Savon Koulutuksen asiakaspalveluun, niin autamme sinua järjestämään poistumisharjoituksen yrityksesi tarpeisiin sopivalla tavalla.
 • Mikä on turvallisuuskävely ja miten se eroaa poistumisharjoituksesta?
  Turvallisuuskävely on työpaikan tai -tilan kiertämistä tarkoituksena havaita mahdolliset turvallisuuspuutteet ja -riskit. Poistumisharjoitus keskittyy sen sijaan hätätilanteissa toimimiseen ja rakennuksesta poistumiseen turvallisesti.
 • Mikä on paloturvallisuuskurssi ja kenelle se on suunnattu?
  Paloturvallisuuskurssi on koulutus, joka käsittelee tulipalojen ehkäisyä, paloturvallisuusmääräyksiä ja toimintaa hätätilanteissa. Se on suunnattu henkilöille, jotka haluavat parantaa paloturvallisuustietämystään, kuten työntekijöille, opiskelijoille ja asukkaille.
 • Voinko saada opintopisteitä Koillis-Savon Koulutuksen kursseista?
  Joidenkin kurssiemme suorittamisesta voi saada opintopisteitä.
bottom of page