top of page

Sydäniskurit

Sydänpysähdystilanteessa jokainen minuutti on arvokas. ZOLL AED PLUS -sydäniskuri tarjoaa erinomaisen hinta-laatusuhteen.

ZOLL AED PLUS -sydäniskurin pitkä huoltoväli, kulutusosien hyvä saatavuus ja monipuoliset ominaisuudet tekevät siitä markkinoiden parhaan vaihtoehdon. Voit luottaa siihen, että saat tehokkaan sydäniskurin kohtuulliseen hintaan. Vaihtoväli paristoille ja elektrodeille on viisi (5) vuotta, mikä on markkinoiden pisimpiä. 


Sydäniskuri tarjoaa arvokasta reaaliaikaista elvytyspalautetta painelun laadusta. Tämä ominaisuus on erityisen tärkeä maallikkoauttajille, sillä se auttaa varmistamaan tehokkaan elvytyksen suorittamisen. Voit luottaa siihen, että saat selkeät ohjeet ja tarvittavat palautteet kriittisessä tilanteessa. Tarvittaessa tarjoamme myös koulutusta sydäniskurin käyttöön.


Pakettiin sisältyy kaikki tarvittava: Sydäniskuri, 10KPL CR123A paristoja viiden vuoden säilyvyydellä, aikuisten yksiosaiset elektrodit Z-muotoilulla painantaelvytystunnisteella viiden (5) vuoden säilyvyydellä, suomenkieliset ohjekirjat, elvytyspakkaus sekä kantolaukku. 


Hinta: 1695€ (ALV. 0%)

bottom of page